Recept na nejlepší buchtu z Kraskova

24.6.2012 at 9.30

Pro všechny mlsné jazýčky zveřejňujeme recept na vítěznou buchtu z Kraskova:

ŘEZY ESKYMO

2 hrnky hl.mouky
1 hrnek cukru krupice
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
2 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
trocha kakaa

Vše smícháme a upečeme.

KRÉM (navrch)
1/2 l mléka
2 kokosový pudink
1/2 másla
2 zakysané smetany 16%
cukr podle chuti

Uvaříme hustý pudink a po vychladnutí ho smícháme s ostatními surovinami. Tímto krémem natřeme upečenou a vychladlou buchtu a povrch posypeme strouhanou čokoládou.

Dobrou chuť Vám přeje „Úžasná kuchařka“ z Kraskova paní Marie Novotná.

Sdílejte přes Facebook a Twitter These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter